dimarts, 3 de març del 2015

Webs educatives d'interès

Bon dia a tots!

En primer lloc, gràcies per les vostres visites i suport. Estic molt contenta d'haver iniciat aquest projecte. Avui, m'adreço a vosaltres per facilitar-vos l'enllaç del meu Symbaloo.

Les noves tecnologies estan a l'ordre del dia i la majoria de persones que treballem amb nens tenim accés a ordinadors per tant, és important estar al corrent d'aquells enllaços que ens ajudin a complementar la nostra feina així com a fomentar l'interès i motivació envers a l'aprenentatge.

L'enllaç que trobareu a continuació, us permetrà navegar per webs mitjançant les quals podreu treballar el llenguatge, les matemàtiques, la memòria, el raonament, entre molts altres aspectes. A més, hi ha enllaços que us permetran accedir a webs per generar materials.
 

El present webmix s'anirà editant a mesura que trobi nous enllaços d'interès. Així doncs, si teniu alguna web de referència, no dubteu en fer-m'ho saber! Tanmateix, podeu fer arribar l'enllaç a totes aquelles famílies que demanen recursos educatius perquè els seus fills juguin a casa.

Fins aviat!

2 comentaris: